sunnuntaina, joulukuuta 17, 2006

Kinkkukärri 2006 Kähöselle

Voittajan on helppo hymyillä. Pekka Kähonen, kinkkukärrin mestari 2006.

Vuoden 2006 kinkkukärriin osallistui 24 pelaajaa. Jouluateriaa oli syömässä vielä peliin osallistumattomia, joten voin sanoa, että ilta oli hyvä klubi-ilta. Peli sujui kuten kärri aina: yllätyksiä ja ensikertalaisten tuuria. Timo Halonen toimi pelinjohtajana Raimo Hoviniemen avustaessa. Kiitokset vielä kerran mallikkaasta pelin vetämisestä!

Kunniataulu:

  1. Pekka Kähönen
  2. Raimo Hoviniemi
  3. Keijo Nissinen.
Pekka vei myös tappajan palkinnon. Onneksi olkoon! Palkinnot ovat komeat, kuten kuvasta käy ilmi.
Halonen, Hoviniemi, Kähönen, Nissinen ja Torvelainen

Ilta oli pitkä, joten oli aikaa nauttia myös Onnin minulle antamasta Cohiba Siglo VI Tubosta. Itse putosin pelistä, kun Timo upotti minut. Tämän viestin avulla toivotan kaikille klubin jäsenille Oikein Hyvää Joulua ja Rauhallista Uutta Vuotta!

torstaina, joulukuuta 14, 2006

Ruuhkaa klubilla. Oppitunti.

Rönkä, Ari Hänninen ja allekirjoittanut laittamassa karikatyyrejä seinälle.

Ennen illan hommia pääsimme mieluisaan puuhaan: laitoimme uudet karikatyyrit seinälle. Tulkaahan katsomaan!


Ruuhkaa?

Tiistaina 12.12.2006 oli klubin 110-vuotishistoriikkitoimikunnan kokous. Samana iltana, tiistaisin, kokoontuu skruuvikerho. Tähän kun vielä lisätään pari muuta kävijää, meitä oli paikalla 15 jäsentä. Aika hyvin arki-illaksi.

Oppitunti.
Ene ja Kali.

Pelasimme Juhan kanssa kaksi keilapeliä Eneä ja Kalia vastaan. Ensimmäisessä pelissä pärjäsimme kuulema hyvin, kun pääsimme yli 100 pisteen. Toisessa pelissä olimme jo hyvin johdossa, kun tein miinuspetterin ja siitä alkoi alamäki. Hävisimme kuin akat! Katsokaa muuten tarkasti kuvasta pistetaulu: meillä on 52 pistettä, eikä vastustajilla vielä yhtään. Blitz-krieg ei tällä kertaa toiminut ;-(

Kali lopetti pelin kahteen petteriin.

torstaina, joulukuuta 07, 2006

Marskin uusi sotasopa

Mikkelissä pidetyissä biljardin ikämiesten SM-kisoissa Mikkelin klubin Keijo Nissinen saavutti pronssia sarjassa 70v. Onnea! Ehkä minullakin on toivoa - tai riittävästi aikaa harjoitella...

Asiaan! Marskin ryyppy(tm) saa uuden ilmeen. Kansainvälinen Pernod-Ricard -konsernin Suomen yhtiö julkisti Marskin uudet vaatteet Mikkelin klubilla 28.11.2006. Yhtiön toimitusjohtaja Christer Nylund ja markkinointijohtaja Tarja Uitti kävivät klubilla esittelemässä tuotetta. Uudistunut, sulavalinjainen pullo pakataan jatkossa aina tuubiin, eli putkipakkaukseen. Näin se erottuu entistä paremmin Alkon hyllyssä ja sopii sellaisenaan lahjaksi. Putkessa on tarinaa ryypystä, nyt myös englanniksi. Kuvassa tuotteen mannekiinit!
Tarja Uitti ja johtokunta

Tilaisuuden jälkeen pelasimme keilapelin, joka olikin loppuratkaisultaan mielenkiintoinen. Osallistuin ensimmäiseen, 100 pisteen peliin. Peva oli pistemäärässä 101, mutta karaan ei voi lopettaa, joten jatkoimme. Tein omalla lyönnilläni petterin ja voitin pelin! Olipa makoisaa. JLP ryyditti pikapeliä.
Pelikuva