maanantaina, marraskuuta 13, 2006

Helsingin Suomalainen Klubi vierailulla

Matti Packalén vastaanottaa Mikkelin klubin kirjat. Taustalla Pekka Kivinen ja Jyrki Berner. Oikealla Jaakko Pitkänen.

Helsingin Suomalaisen Klubin johtokunnan puheenjohtaja Matti Packalén ja toiminnanjohtaja Jyrki Berner vierailivat Mikkelin klubilla 7.-8.11.2006. Keskustelumme pääaihe oli klubiemme välinen yhteistyö ja sen eri vivahteet. Yhteistoimintaklubien periaatteen mukaisesti kukin YT-klubin jäsen voi vierailla toisella klubilla, mutta käytännössä tätä tapahtuu harvoin. Nyt mietimme keinoja, miten voimme edesauttaa tätä vierailua, sillä esim. Mikkelin klubilla on pääkaupunkiseudulla yli 100 jäsentä, ja vastavuoroisesti aika moni Helsingin Suomalaisen Klubin jäsen omistaa kesäpaikan Mikkelin tienoilla tai muuten vierailee paikkakunnalla.


Klubimme saa Helsingin Suomalaisen Klubin standaarin. Juha Paasonen ja Petteri Rönkä mukana. Matti Packalén esittelee kuvassa HSK:n "Pojat Suomalaisella klubilla" -historiikkia.

Yksi biljardin lisäksi klubeja yhdistävä tekijä on skruuvi, jota molemmilla klubeilla on pelattu klubin perustamisesta alkaen. Skruuviporukoiden yhteistyötä voidaan edistää. Skruuvin SM-kisat? Voi tulla pitkäkestoinen tapahtuma ;-D
... niinpä niin. Pelasimme luonnollisesti pelin tiistaina 7.11.2006. Pelissä olivat mukana Jaska, Juha ja Teemu. Otin vauhtia peliini miinuksilta, eli opetteluksi meni. Juha lopulta kepitti Jaskan. Pitänee harjoitella seuraavaan peliin, ja etenkin kinkkukärriä varten... Savukoneita oli riittävästi, JLP hoiti hommat.

Asia lähtee tästä liikkeelle. Tulemme tiedottamaan asioista, sitten kun ne edistyvät toiminnan asteelle.

Marskin illallinen on loppuunmyyty. Vieraspaikkakuntalaisia on mukana jonkin verran, eli on hoksattu soittaa kaverille Mikkelissä. Näin klubi toimii.

Sihteeri, varapuheenjohtaja ja taloudenhoitaja tarkkailevat ilmoitustaulua.